Večerní lyžování, sáňkařská dráha, první stopa či výhled na horskou krajinu. Užijte si rodinné zimní radovánky na Dolní Moravě

Čeká na vás přes 10 kilometrů sjezdovek se stoprocentní garancí sněhu, spousta dalších ledových zážitků a ubytování, do kterého se večer budete opravdu těšit. Vydejte se za zasněženým dobrodružstvím na sjezdovkách s celou rodinou. Na Dolní Moravě si najdou vyžití rodiče, děti i babička s dědečkem.

Představte si mrazivě krásné ráno. Nadechnete se čerstvého vzduchu a pomalu se pustíte dolů jiskřivě bílou sjezdovkou. Kolem je jen tichá horská krajina, kterou zdobí vaše lyžařské obloučky. Takhle nějak vypadá zážitek s názvem První stopa, který si můžete užít každou sobotu a neděli. A hned po ní je tu skvělá snídaně se skleničkou sektu na oslavu jedinečného dne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Všechny sjezdovky na Dolní Moravě jsou v provozu. O pořádnou sněhovou peřinu se starají nová výkonná sněhová děla. Komu nestačí lyžování přes celý den, může si nyní třikrát týdně užít noční sjezd pod hvězdami. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, vydejte se horskou krajinou na sněžnicích nebo skialpech se zkušenými horskými průvodci.

33,35,103,123.423828

Pro ty, co se raději drží víc při zemi, ale adrenalin jim není cizí, je tu sáňkařská dráha dlouhá úžasných dva a půl kilometru. Užijte si jízdu i s malými závodníky! Na večerní sjezd děti jistě jen tak nezapomenou. Prohlédněte si celý areál pořádně z výšky ze Stezky v oblacích a zpět dolů do údolí se svezte tři kilometry dlouhou Mamutí horskou dráhou.

Večer můžete odpočívat v pohodlí čtyřhvězdičkového wellness hotelu Vista nebo stylové horské chaty Terezka. Stačí si vybrat, jestli se chcete nechat hýčkat na spa procedurách a nechat děti řádit na propracovaných animacích, nebo raději načerpáte něco z pravé horské atmosféry.

Informace o sjezdovkách, ubytování či podrobnosti o programu najdete na webu Dolní Moravy www.dolnimorava.cz.

Zdroj foto: Dolní Morava

Related posts