Užijte si radost ze zimních sportů i odpočinku ve wellness

Zima poskytuje přírodě období k odpočinku a načerpání nových sil. Dopřejte si i vy klid a prostor pro nabití nové energie. Užijte si radost z pohybu na svazích Dolní Moravy a naplánujte si oddech ve wellness a saunovém světě hotelu Vista. Než se za okny vystřídá období, nabijte se na některém ze speciálních wellness pobytů.

V rámci zimního wellness balíčku je postaráno o děti i dospělé. Nechte o sebe pečovat v podobě tělových zábalů, masáží, bylinkových koupelí či kosmetiky. Některé z procedur si navíc můžete užít i s dětmi. Společně tak zažijete například mateřídouškovou koupel nebo speciální masáž. Kromě toho však na malé návštěvníky čekají zkušení animátoři, herny nabité hračkami a zážitky či neobyčejná nová hotelová hra. Součástí pobytu jsou též lahodné snídaně a večeře a neomezený vstup do wellness a fitness.

Kromě zimního balíčku si můžete kdykoliv během roku dopřát též romantiku na horách. Společně se se svým protějškem zahřejete při privátní koupeli v horských bylinách a uvolníte při relaxační masáži. Atmosféru osladí čokoládové pralinky a sklenička sektu ve vašem pokoji.

Wellness zážitky nemusí být ohraničené zimním obdobím či romantikou. Užít si pohodlí a uvolnit se můžete během celého roku. Vezměte s sebou na wellness pobyt od dubna do prosince partnery, děti, rodiče či kamarádky nebo kamarády. Vybrat si můžete víkendový termín nebo si odpočiňte od běžného tempa uprostřed týdne. Nebojte se svěřit síle horských rostlin a pozorným rukám zkušeného wellness personálu hotelu Vista.

Zažijte hýčkání a chvíle jenom pro vás a vaše blízké. Objevte to pravé přesně podle vlastních potřeb na stránkách Dolní Moravy nebo na webu hotelu Vista.

Related posts