Skiareál Lipno – lyže, snowboardy i monoski

Téměř sedm kilometrů kvalitně upravených sjezdových tratí s průměrnou výškou sněhu půl metru nabízí v těchto dnech šumavský Skiareál Lipno všem lyžařům. O zábavu tu rozhodně nouze není. Navíc připadl nový sníh a další centimetry vyrobila sněžná děla.

Každý den pro naše soutěživé hosty stavíme paralelní slalom, začínající lyžaři pak využívají Fox park nebo je jim k dispozici lyžařská škola. Pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet jiný typ lyží, než který si přivezli z domova, je připravena půjčovna sportovního vybavení Intersport rent a pro doplnění sportovního šatníku pak prodejna Intersport,“ uvádí event manažerka Skiareálu Lipno Olga Kneiflová.

Stejně tak jako minulý víkend i tuto sobotu a neděli sveze návštěvníky areálu z parkoviště P2 na centrální parkoviště P1 kyvadlová linka skibusu. Pohodlně se tak všichni dostanou k samoobslužným pokladnám i nástupu na lanovku Lipno express. Linka skibusu vyjíždí v 10 hodin z parkoviště P2 a naposled se s ní můžete svézt zpět v 16.50 hodin. Jízdné je zdarma.

Lipno.Card je věrnostní karta plná výhod

Lipno.Card šetří peníze i čas

Lipno.Card je věrnostní karta plná výhod, která je zároveň v letošní sezóně skipasem. Registrujte se v pohodlí vašeho domova na našich stránkách www.lipnocard.cz a ušetříte tak čas na pokladnách i peníze při nákupu skipasů.

Registrace je zdarma. Pokud ještě nemáte svou Lipno.Card, doporučuji využít možnosti registrace a nákupu skipasu online. Po příjezdu si pak vyzvednete Lipno.Card na našich pokladnách, kde zaplatíte pouze vratnou zálohu ve výši 100 Kč,“ doplňuje event manažerka Olga Kneiflová.

Sobota s Lipno bez bariér

Sobotní den je věnován všem handicapovaným sportovcům, kteří si mohou v půjčovně Intersport rent Chata Lanovka, zapůjčit vybavení zcela zdarma a vyzkoušet si tak jízdu např. na monoski. „Určitě neváhejte a využijte této jedinečné možnosti v rámci projektu Lipno bez bariér,“ vybízí manažerka projektu Lipno bez bariér Zuzana Kolářová.

Nejen v sobotu, ale celoročně nabízí zvýhodněné vstupné pro handicapované návštěvníky první bezbariérová rozhledna v České republice, kterou je Stezka korunami stromů Lipno. Je otevřena denně od 10 do 16 hodin a z výšky 40 metrů nabízí neopakovatelné výhledy do okolí.

Více informací naleznete na www.lipno.info.

Related posts