Na Dolní Moravě stále panují ideální sněhové podmínky

Přestože je letošní lyžařská sezóna poznamenaná rozmary počasí a v nížinách již není po zimě téměř ani památky, výše položená střediska hlásí i s blížícím se koncem února skvělé podmínky. Takovým příkladem je vyhlášený Horský resort Dolní Morava, kde jsou v provozu všechny lanovky i lyžařské vleky.

„Jezdíme u nás stále na sedmi sjezdovkách, které jsou vzájemně propojeny. V posledních dnech nám navíc napadlo několik centimetrů nového sněhu, podmínky pro lyžování jsou tedy výborné,“ zve na zimní aktivity na Dolní Moravě Martin Gál, sportovní ředitel resortu. Bez omezení jsou i služby v místě – od lyžařské školy, půjčovny, servisu až po restaurace a bary na sjezdovkách. Návštěvníky vyhledávaná Mamutí horská dráha, která nabízí zpříjemnění lyžařského dne, navíc prodloužila ve vybrané dny provoz až do 20.00 hod.

Upraveny jsou samozřejmě také trasy pro běžecké lyžování, včetně místní části Jesenické magistrály, okruhu Zbojnická a přilehlých tratí.

I když to tak v níže položených oblastech nevypadá, za pravou zimní pohodou je pořád možné vyrazit i do našich hor, sezóna pod Králickým Sněžníkem ještě není zdaleka u konce.

Více informací se dozvíte na www.dolnimorava.cz.

Related posts